Какво представлява дистанционното обучение?

Съвременният живот изисква от човека постоянно усъвършенстване на своите навици и умения, разширяване и задълбочаване на знанията с които разполага. И ако преди време всичко завършваше с получаването на висше образование, сега всеки има възможност да посещава различни курсове за повишаване на квалификацията, разнообразни тренинги и семинари, , а също така да учи две и повече висши образования. Въпросът е само откъде да вземе време за всичко това. На помощ в тази ситуация идва дистанционната форма на обучение. С развитието на интернет дистанционното обучение става все по популярно и търсено. За да участвате не е необходимо да пътувате до друго място и няма значение в коя част на земното кълбо се намирате. Материалите можете да ги получавате на имейла си или да ги сваляте с линк от определен интернет ресурс.


Как се осъществяват дистанционните обучения, които предлагаме?

  • Всяко обучение се състои от 5 части, които ще получавате регулярно, по една на седмица, в PDF формат. Всяка част съдържа теория, практически занимания и инструкции за самостоятелна работа.
  • Желателно е да пристъпите към заниманията само ако сте се запознали с предишната част и сте изпълнили практическите задачи.
  • Препоръчително е след завършването на курса да продължите заниманията поне още няколко месеца, за да затвърдите новите умения.
  • Обратната връзка се осъществява по e-mail.

По желание след дистанционния курс може да получите сертификат, който се заплаща допълнително към учебния център - 16лв. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт и не е включена в цената.

TOP